Tony Mora

Tony Mora is misschien het bekendste of 1 van de bekendste merken onder de cowboylaarzen. Tony Mora is gespecialiseerd in het maken en verkopen van unieke duurzame cowboylaarzen voor zowel dames als heren. Net als wel meer laarzen merken (zoals Boots&Woods) komen Tony Mora western laarzen oorspronkelijk uit Spanje, en om specifieker te zijn Mallorca. Hier begon het bedrijf in 1918 met een kleine fabriek. De lange tijd aan ervaring hebben dit merk gemaakt tot wat het vandaag de dag is. Een symbool van vakmanschap, traditie, kwaliteit en design. Tony Mora laarzen worden met de hand gemaakt en leveren dan ook uitstekende kwaliteit laarzen.

Duurzaam
Tony Mora laarzen worden voornamelijk geroemd door de duurzaamheid. De reden hiervan is dat de materialen die gebruikt worden specifiek worden geselecteerd op duurzaamheid en kwaliteit. De schoenmakers op Mallorca noemen dit de “cowboy goodyear methode”. Wat er voor zorgt dat de cowboylaarzen erg duurzaam worden. Op een paar cowboylaarzen van Tony Mora kan dan ook lange tijd worden gelopen. Het schijnt zelfs zo te zijn dat de laarzen beter worden naarmate je ze langer draagt. De populariteit van dit met is de laatste jaren flink toegenomen bij zowel mannen als vrouwen.

Zalando biedt een breed assortiment aan Tony Mora’s. Bekijk hieronder een selecte of klik verder voor meer Tony Mora cowboylaarzen voor dames en heren.

Tony Mora

Geef een reactie

Your email address will not be published.