Cowboylaarzen heren

Op deze vind je een selectie cowboylaarzen heren online. Uniek aanbod van verschillende merken zoals Sancho Boots, Sendra, Boots & Woods en meer. Normaal gesproken gaan cowboylaarzen lang mee en men koopt laarzen dan ook niet voor slechts 1 jaar. Een goede investering dus en door heen het jaar heen te dragen.

Nog meer cowboylaarzen? Kijk ook eens naar cowboylaarzen van Tony Mora. Indien je niet perse cowboy/ westernlaarzen wilt maar ook een ander soort heren laarzen. Kijk dan ook eens op herenlaarzen.com.

Cowboylaarzen heren voor vele jaren

Echte, goede cowboylaarzen koop je nooit voor één jaar maar vaak voor 3 tot 4 jaren. Het hangt er natuurlijk van af hoe vaak dat je er op loopt  en in welke prijs/kwaliteitsklasse maar vaak ze zelfs 5 jaar of meer mee. Het geluk wat je hebt als een goed stel cowboylaarzen aankoopt, is dat de laarzen nooit echt hot zijn in de mode, het is een classic item en vaak is het moeilijk te zeggen of het nu “in” is of niet. Goede cowboylaarzen kun je combineren met verschillende soorten stijlen en kleuren combinaties. Cowboylaarzen voor mannen kunnen gedragen worden in elk seizoen, zoals in de lente als het weer stilletjes aan het opwarmen is. Het fijne aan cowboylaarzen heren is dat het een investering is waar je gelukkig enkele jaren mee doet. Hoe kunnen mannen nu de perfecte cowboylaarzen dragen?

Jeans

Jeans of de spijkerbroek is een van de meest gedragen kledingstukken waar je gemakkelijk cowboylaarzen voor mannen onder kunt dragen. Er bestaan 2 manieren waarop je de cowboylaarzen kunt dragen op jeans. Een van de meest gebruikte manieren is om de heren cowboylaarzen over de jeans te dragen. Je stopt het uiteinde van de jeans in de laars. Belangrijk hierbij is dat je een broek hebt zonder bootleg model. Dus die onder de knieën niet weid loopt maar recht of smaller. En een andere manier is om je jeans over de cowboylaarzen heren te dragen zodat je een stuk van de laars bedekt aan beide kanten. Bij deze look moet je wel een jeans hebben met bootleg.

Cowboylaarzen mannen met kostuumbroek

Een andere oplossing, een meer chiquere oplossing kan zijn om onder een kostuumbroek een goed stel cowboylaarzen heren te dragen. Het voordeel onder een kostuumbroek is dat je kunt kiezen voor laarzen die blinken. Je cowboylaarzen mannen zullen direct opvallen onder het publiek vanwege hun mooie schijn. Het is belangrijk dat je laarzen draagt met de kleur van de kledij die je in huis hebt. Houdt bijvoorbeeld donkere kleuren bij elkaar en de lichtere kleuren bij elkaar anders zal er een warboel ontstaan van kleuren.

Wat je beter niet kunt doen met de laarzen

Cowboylaarzen kunnen heel mooi staan maar ga er niet mee overdrijven op straat als een soort van western cowboy. Met carnaval mag je dit uiteraard wel doen maar doe dit niet in het alledaagse leven. Mooie cowboylaarzen bij mannen staan stoer en ga deze niet combineren met een kledingstijl die er niet bij hoort. Echte cowboylaarzen heren kosten geld en mogen gezien worden onder een mooie, passende outfit. Draag ze ook niet elke dag, zorg voor afwisseling.

1 reactie

  1. Tekst onder het kopje ‘jeans’. “Weid” moet zijn “wijd”.

Geef een reactie

Your email address will not be published.